Hírek, beszámolók

Neil Patrick Harris musicalt rendez

Neil Patrick Harris (Így jártam anyátokkal) augusztusban musicalrendezőként debütál Los Angeles-ben. A Hollywood Bowl szabadtéri színpada már többször adott otthont musicalszínházhoz kapcsolódó rendezvényeknek. Tavaly nyáron a Nyomorultak és a Guys and Dolls került bemutatásra sztár-szereposztással, előbbiben Melora Hardin (The Office), Lea Michele (Glee), Rosie O’Donnell és Brian Stokes Mitchell állhatott színpadra, míg a Guys and Dolls főbb szerepeiben Jessica Bielt, Donna McKechnie-t és Beau Bridges-t láthatta a közönség.

Idén augusztus 6. és 8. között a Rent új produkciójának ad majd otthont a Hollywood Bowl. Az előadás rendezője a Rent egykori Markja, Neil Patrick Harris lesz. A kreatív csapat tagja még a Rent eredeti produkciójának zenei rendezője, Tim Weil is. A többi közreműködő nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Neil Patrick HarrisNeil Patrick Harris a sorozaton kívül is nagy népszerűségnek örvend mostanság. Ő vezette a tavalyi  Tony– és Emmy-gálát, de az American Idol elődöntőiben is szerepet kapott mint vendég-zsűritag. A hírek szerint hamarosan a Glee-ben is feltűnik egy vendégszereplés erejéig. A playbill.com a színésszel kapcsolatban egy esetleges Broadway-visszatérésről is hírt adott. Cameron Mackintosh producer ugyanis szeretné visszavinnni a Broadway-re a cirkusz világáról szóló Barnum című musicalt, és mindenképp Harris-t szeretné megnyerni P.T. Barnum szerepére.

Kapcsolódó tartalmak

A Cirkuszhercegnővel zárul az I. Budapesti Nemzetközi Operett-Musical Fesztivál

jambor.dorottya

A francia Mozart rockopera közeledik a premierhez

admin

Múzeumok Éjszakája a Víztoronynál

Buchmann-Horváth Emese

Macskafogó (utolsó előadás)

Nagy Péter

Barbra Streisand a világ legismertebb musicaljéből is énekel új lemezén

halasi.vivien