Hírek, beszámolók

Rent – mozik vetítik az utolsó előadást

A tervek szerint az előadást rögzítik, és a Sony Picture Release „The Hot Ticket” című új programjának köszönhetően a felvétel felkerül az amerikai mozik műsorára is. A Sony elképzelése szerint koncerteket, sporteseményeket és színpadi produkciókat is vetítenek majd a mozikban a The Hot Ticket keretében. Eddig a Rent, valamint a Cirque du Soleil Budapestet is meghódító Delirium című műsora a kiszemelt, a további tervekről még nem nyilatkoztak.

A Renttel kapcsolatban nagy kérdés volt, hogy milyen szereposztást tartogatnak a végjátékra a producerek a rajongóknak. Az eredeti szereposztásból a várakozásokkal ellentétben végül senki nem tér vissza, de nagy nevekben így sem lesz hiány.

Az utolsó Roger Will Chase lesz. Nem ismeretlen számára a szerep, hiszen 1998 óta többször is eljátszhatta a Broadwayn, de New York közönsége a Miss Saigon, az Alul semmi, az Aida és a Lennon főszerepében is láthatta őt.
A Wicked és a Brooklyn sztárja, a fantasztikus hangú Eden Espinosa újonc a Rentben. Péntektől Maureen szerepében bizonyíthat.
Az utolsó Mimi az Ally McBeal című sorozatból is ismert Renée Elise Goldsberry lesz. Renée számára a musical műfaja sem idegen, hiszen énekelte Nala szerepét az Oroszlánkirályban, valamint tagja volt a The Colour Purple című musical eredeti Broadway-szereposztásának is. Ő június 16.-án mutatkozik be a Nederlander Theater színpadán.

forrás: playbill

Kapcsolódó tartalmak

Átadták az első Honthy-díjakat az Operettszínházban

polauf.eszter

Vadonatúj Tarzan-dal németül!

admin

Tony-jelöltek: Rock of Ages

admin

Rómeó és Júlia közönségtalálkozó Baján

Buchmann-Horváth Emese

Jim Carrey, Jason Donovan és a Sister Act szereplői Londonban

Nagy Péter