Hírek, beszámolók

A Szentivánéji sztárjai a szegedi REÖK-ben!

Rendkívül népszerű a Szabadtéri látogatók körében a lehetőség, hogy az előadásokra szóló jegyükkel ingyen tekinthetik meg a REÖK legújabb kiállításának, A Kovács Gábor Gyűjtemény – Válogatás a magyar festészet remekeiből című tárlatnak a képeit.

A látogatók szinte elárasztják a kiállítótermeket, sikeresnek bizonyul tehát a Szabadtéri és a REÖK programjainak, vagyis a színház- és képzőművészetnek az összekapcsolása. A Kovács Gábor Gyűjteményből rendezett tárlatra minden tizedik Szabadtéri-néző kíváncsi.

„Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy nem csak a Szentivánéji álom című darabon vehettem részt, hanem erre a gyönyörű kiállításra is eljöhettem – vall egy látogató, Buday Margit. „Hatalmas élménnyel gazdagodtunk, köszönet a csodálatos kiállításért. Átfogó képet kaptam a 18-20. századi magyar festészetről” – szól egy Németországból érkezett látogató bejegyzése a vendégkönyvben. Nemcsak a Szabadtéri nézői, de az előadások sztárjai is látogatják a KOGART-kiállítást. Szombaton a Szentivánéji álom szereplőgárdája tekintette meg a képeket, kedden pedig az István, a királyban címszerepet játszó Feke Pál, aki a REÖK közkedvelt kincsvadászat játékának lebonyolítását is elvállalta. A sztárok a kiállítás megtekintése után áradoztak a csodálatos festményekről.

Kapcsolódó tartalmak

Cyndi Lauper musicalt ír

Utasi Nikolett

A legenda másik arca – Színházak éjszakája Budán a Városmajorban

Kiss Brigitta

Arany Kotta Díj 2013

Vincze Dániel

Górcső alatt a Love Never Dies dvd

Vincze Dániel

Vámpírok bálja fanfiction válogatás 10.

Vincze Dániel