Hírek, beszámolók

Robert Davi Sinatrát énekel Budapesten

Robert Davi, a filmvilág egyik legismertebb kemény fiúja, ugyanakkor kifejező énekével elnyerte a legnagyobb tiszteletet és csodálatot a rajongók, kritikusok, előadóművészek körében. A sztár hamarosan Budapestre érkezik.

<--break->” src=”/sites/all/modules/wysiwyg/plugins/break/images/spacer.gif” title=”<--break-->“></p>
<p><!--break--></p>
<p style=A közelgő show sajtóanyaga szerint Davi több mint 130 filmszerepben és egy tucat TV sorozatban szerepelt. Dolgozott mát együtt Steven Spielberggel, Clint Eastwooddal, Bruce Willis-szel, Benicio Del Toróval és Marlon Brandóval is.

A kolumbiai drogbárótól, Frank Sancheztől a Magányos ügynök – James Bond filmen keresztül olyan filmekig, mint a Kincsvadászok, Die Hard, Nem Írnek való vidék, The Iceman vagy a tiszteletnek örvendő Profiler és Csillagkapu: Atlantisz, Robert Davi minden alkalommal kiváló alakítást nyújtott.

Számos kritikustól, rendezőtől és filmcsillagtól nyert elismerést és dicséreteket, beleértve Steven Spielberget, Richard Donnert , Blake Edwardsot , John McTiernant és Paul Verhoevent.

Marlon Brando, Roberto Benigni, Bruce Willis, Clint Eastwood, Benicio Del Toro, Danny Glover, Michael Shannon, Chris Evans, James Franco és Val Kilmer ellenfeleit is játszotta már világhírű filmekben ez a sokoldalú művész.

Az amerikai es ausztráliai nagy sikerű „Ol’Blue Eyes – Davi Sings Sinatra: On the Road To Romance” turnék után Robert Davi Európában turnézik a zseniális Frank Sinatra születésének 100. évfordulója alkalmából.

Jegyek kaphatók: A Ticket „A”, Ticketpro országos hálózatában, a Broadway jegyirodákban, valamint a Jegymester web áruházban.

jegyek itt: http://www.ticketa.hu/esemeny_673673_robert-davi-sings-sinatra.html

 

 

 

Kapcsolódó tartalmak

Sakk musical-koncert: három név már biztos

admin

Csengeri Attila emlékezik meg Kaszás Attiláról

admin

A West Endre érkezik a Xanadu

admin

Interjú Boncsér Gergellyel

Vincze Dániel

Színházak éjszakája – 2012. március 31.

Kiss Brigitta