Hírek, beszámolók

Bonyodalmak a Rocky Horror Show remake körül

Richard O'BrienJúlius végén röppent fel a hír arról, hogy a Rocky Horror Show-ból ismét filmet szeretnének forgatni. Tegnap újabb részletek derültek ki a tervezett remake-kel kapcsolatban.

Az MTV és a Sky Movies közösen finanszírozza a film elkészítését. A bejelentés szerint a feldolgozás átdolgozás is lenne egyben, mert új dalokkal is szeretnék kiegészíteni az eredeti művet. A film amerikai premiere az MTV-n, az angol premier a Sky Movies valamelyik csatornáján lesz majd. A szereposztás és a rendező személye egyelőre nem ismert.

A BBC megkeresésére az újabb fejeményekre még tegnap reagált a Rocky Horror Show szövegkönyvének, dalszövegeinek és zenéjének írója, Richard O’Brien, akit a sajtóközlemény az új Rocky Horror Show társ-producereként jelölt meg. O’Brien elmondta, hogy a hírekkel ellentétben őt senki nem kereste meg ezzel a produkcióval kapcsolatban, és semmilyen közreműködést nem ajánlottak neki. A remake elkészítésének tervéről is csak amerikai újságokból értesült. A szerző egyelőre értetlenül áll az átírásra vonatkozó utalások előtt, és hangsúlyozza, hogy a film az ő jóváhagyása nélkül készül.

Kapcsolódó tartalmak

A víg özvegy (Fischl – Homonnay)

Buchmann-Horváth Emese

Ma van a színházi világnap

Sándor Petra

Vidnyánszky Attila a Nemzeti Színház új vezetője

Krista Adrienn

Törli a YouTube Sarah Brightman dalait

admin

Színházak éjszakája – 7-8 ezer látogató a rendezvényen

Volf Anna