Hírek, beszámolók

Római vakáció Szentendrén

Partneroldalunk, a Kultúrgengszterek írása az Orlai Produkciós Iroda, a FÜGE, és a Szentendrei Teátrum közös produkciójáról, a Római vakációról.

Bizonyára senkinek sem kell bemutatnunk az Audrey Hepburn és Gregory Peck főszereplésével készült, 1953-as kultikus filmet, a Római vakációt, mely elindította az Anna hercegnő szerepét játszó bájosan filigrán színésznőt a világhírhez vezető úton. A filmes világ díjak tömkelegével jutalmazta az akkori gyakorlattól eltérően teljes egészében Rómában forgatott filmet, melyben az örök város harmadik főszereplőként végigkíséri főhőseink útját. Idén nyáron Szentendre veszi át Róma szerepét, hiszen az Orlai Produkció gondozásában, a Szentendrei Teátrumban elevenedik meg a szabadlelkű hercegnő és a hírhajhász újságíró története, ezúttal Tenki Rékával és Fekete Ernővel a címszerepben.

A kékvérűek élete könnyűnek tűnhet. Gazdagnak születnek, gyönyörű ruhákban járnak, csodálatos ékszereket hordanak, és sosem kell dolgozniuk a megélhetésért. A kislányok imádnak hercegnő jelmezekbe bújni, a Disney saját franchise rendszert épít kedvenc koronás hölgyeire. A valóság azonban egészen más. Évszázadok során előre elrendezett érdekházasságok, kötelező megjelenések és az udvari etikett szigorú betartása jellemezte az arisztokrácia életét. Ebből az életből lesz elege Anna hercegnőnek, aki a véletlenek közjátéka folytán a Rómában élő amerikai újságíró, Joe Bradley társaságában köt ki.

A folytatást elolvashatod itt!

Kapcsolódó tartalmak

Met Live in HD a Müpában: új produkciók a 2016/17-es évadban

Buchmann-Horváth Emese

Nyomorultak (Feke-Vincze G.P.-Puskás)

oldadmin

Elkezdődtek a Sakk musical próbái

admin

Évadnyitó akció a Magyar Színházban

admin

Megjelent a Szupersztár dupla cd

Utasi Nikolett