Hírek, beszámolók

Rövid a póráz – Feydeau bohózat érkezik a Thália Színházba

A Thália Színház saját produkciója 2016. január 23-án kerül bemutatásra.

Az ötcsillagos Aria Hotel Budapest adott otthont a Thália Színház legújabb produkciója, a Rövid a póráz című darab imázs- és plakátfotózásának, melyen a darab főszereplői közül, Schell Judit, Pindroch Csaba és Szabó Győző vettek részt. A fotók elkészítéséhez olyan környezet jöhetett szóba, ami megfelelne a darabbeli anyagias, ünnepelt popdíva, Lucette elvárásainak – mai, modern, különleges, de mégis visszafogottan elegáns. Így esett a választás a belvárosi, tetőteraszáról verhetetlen panorámával bíró Aria Hotelre, mely 2015 márciusában nyitotta meg kapuit.

Lucette, a popdíva klipet forgat a párizsi filmstúdióban. Fernand, a szerelme hosszú távollét után megjelenik. Ez az utolsó pillanat: be kell vallania, hogy még aznap este más nőt vesz el feleségül. Mi történik, ha gyávaságból elillan az utolsó pillanat? És Lucette este éppen Fernand esküvőjén lép fel?

Felhőtlen szórakozást ígérő, klasszikus bohózat a műfaj királyától, Georges Feydeau-tól, főbb szerepekben Schell Judittal, Pindroch Csabával, Szabó Győzővel, Molnár Piroskával, Lovas Rozival, Vida Péterrel, Gubás Gabival, Fodor Annamáriával, Hunyadkürti Istvánnal és Tóth Eszterrel.

A darabot mára hangszerelte Hamvai Kornél, rendezője: Kelemen József.

Forrás: Thália Színház

Kapcsolódó tartalmak

Hirtelen, a Nő! – Nagy Sándor zenés estje

Volf Anna

István, a király: Feke Pál

Rechtenwald Kristóf

Kész A púpos című új magyar musical szereposztása

Sándor Petra

Csúcsot döntött a Madách Színház

Buchmann-Horváth Emese

A frivol játékosság megmaradt

Vincze Dániel