Hírek, beszámolók

Royal Variety Performance 2008

Cliff RichardSzokás szerint idén is megrendezésre kerül Londonban a 2008-ban 80. évfordulóját ünneplő nagyszabású év végi koncert, a Royal Variety Performance. A királyi család tagjainak jelenlétében a brit zenei és színházi élet nagyjai lépnek fel december 11.-én a Palladium Theatre színpadán külföldi sztárok társaságában. Az eseményt rögzíti, és később műsorára tűzi a BBC.

A koncerten többek között énekel majd a Take That, ismét együtt lép színpadra Cliff Richard és a The Shadows, ott lesz a Pussycat Dolls, Rihanna, Leona Lewis és Josh Groban is. Wicked In RockA tánckedvelőknek a Les Ballets Trockadero De Monte Carlo produkciójával kedveskednek a szervezők.

A Royal Variety Performance keretében évről évre ízelítőt kaphatnak a nézők a londoni musical-kínálatból. Idén a Jersey Boys, a Zorro, valamint a West Enden a tizedik születésnapját ünneplő The Lion King társulata kapott meghívást a koncertre. Rajtuk kívül a rendkívül népszerű musicalszínész, John Barrowman képviseli majd a műfajt, továbbá elhangzik majd egy dal (vélhetően a Wickedből) Kerry Ellis és a Queen-gitáros Brian May előadásában.

Kapcsolódó tartalmak

A Fehérlaposok című rockoperával emlékeznek a felvidéki kitelepítettekre

jambor.dorottya

József extra – május 16.

Nagy Péter

A miskolci színház 191. évadjának Shakespeare áll a középpontjában

Volf Anna

Megvan A nyomorultak film teljes szereposztása

Volf Anna

Isten pénze fotóspróba (Földes T., Szabó P. Sz., Nádasi V., Szerényi L., Operettszínház, 2014. november 26.)

Czibulka Stella