Hírek, beszámolók

Musical sztárok egy beteg kisfiúért

A Musicalcsillogás nevű segélykoncertsorozat ezúttal Gilányi Csanád megsegítéséért kerül bemutatásra. A három éves kisfiú nyitott hátgerinccel született, és emellett több rendellenesség is nehezíti az életét, mégis hatalmas kitartással küzd azért, hogy lábra állhasson. Ám ehhez mindenképp szükség van egy bonyolult beavatkozásra, amelyet csak külföldön tudnak rajta elvégezni. A műtét több, mint három millió forintba kerül. Ennek az összegyűjtésért kerül megrendezésre a Zenével a gyógyulásért koncertsorozat következő musical gálája a Táncsics Mihály Művelődési Házban március 28-án, 18 órakor. A musical világ olyan neves színészei álltak az ügy mellé, mint Mahó Andrea, Miller Zoltán és Csengeri Attila. De a fellépők között van még az Operettszínház népszerű  énekese, Vadász Zsolt, valamint a Megasztár sztárpárja, Balássy Betty és Varga Feri. Az énekesek mellett színpadra lép még Lakner Bácsi Gyermekszínháza, valamint a Soroksári Német Nemzetiségi Tánccsoport.
A koncertre a belépőjegyek ára 2000Ft, a teljes bevétel pedig Csanád műtétjére teszik félre, amelyre áprilisban kerül sor.
Belépők igényelhetők telefonon a 06-20-402-5533, illetve a 06-30-756-9446 számon, valamint emailen, a musicalcsillogas@citromail.hu címen.

A koncert mellett különleges árveréssel próbálnak segíteni a szervezők. A Vaterával együtt működve az ország több neves színészének és sportolójának egy-egy személyes tárgyát helyezik kalapács alá annak reményében, hogy ezzel is plusz bevételt nyerhetnek a miskolci kisfiú támogatására. Az első tárgyat mindjárt Az Operaház Fantomja egyik címszereplője, Csengeri Attila ajánlotta fel, amely a darabban viselt torz-maszkjának dedikált példánya. A különleges darabra március 22-ig lehet licitálni. A továbbiakban árverésre kerül még Peller Károly dedikált lakcipője, egy Egyházi Géza által aláírt Vámpírok bálja póló és még sok más meglepetés.

Csanádról, illetve a koncertről és az árverésről további információk találhatók az alábbi honlapokon:

http://www.gilanyicsanad.eoldal.hu/

 

http://musicalcsillogas.lapunk.hu/

 

Kapcsolódó tartalmak

Kihagyhatatlan érzéki revü-cirkusz a Margitszigeten

Buchmann-Horváth Emese

Hamarosan Wildhorn-premier a Broadway-n

admin

Marie Antoinette olvasópróba a Budapesti Operettszínházban

Buchmann-Horváth Emese

Zenés programok a Színházak Éjszakáján

Buchmann-Horváth Emese

15 éves a Lion King musical

Sándor Petra