Hírek, beszámolók

Serbán Attilával startol Az én kicsi Broadway-em

Immár nem titok, december 5-én indul útjára egy új beszélgetős est sorozat a  Spinoza Színház ban, melynek első vendége Serbán Attila lesz.

Arról már beszámoltunk nektek egy héttel ezelőtt, hogy Az én kicsi Broadway-emmel a házigazdája, Molnár Karesz televíziós újságíró fő célja a hiánypótlás, hiszen a magyar musicalélet kiemelkedő figurái most anyaszínházuktól független helyszínen mesélhetnek megvalósult és még megvalósításra váró álmaikról, eddigi szerepeikről, színházról és a kulisszán inneni  világról.

Serbán Attila a hazai zenés színházi élet egyik ezerarcú figurája. Elég nehéz lenne egy kalap alá venni a Jézus Krisztus Szupersztár Júdását, a József és a színes szélesvásznú álomkabát címszerepét, vagy a Bohéméletből adaptált Rent musical Angelét. Azonban egy pont mindhárom karakterben közös, a megformáló Serbán Attila. Persze más számos szerep és előadás emléke is előkerül majd az estén, ahol egy órán át minden a musical körül forog majd.

Meglepetésben sem lesz hiány, minden esten két dallal készül a vendégművész, élő zongorakísérettel. Az én kicsi Broadway-em fő célja azonban nem a megszokott koncerthangulat, hanem a Spinoza kamarajellegét kihasználva egy olyan beszélgetés, amelyen az adott színészt kedvelő színházba járóknak ritkán adatik meg részt venni.

Zongorán kísér: Tóth-Vertig Éva, zongoraművész.

A jegyek néhány napon belül elérhetőek a Spinoza Színház honlapján!
Az én kicsi Broadway-em facebook-oldala: http://www.facebook.com/kicsibroadway

Kapcsolódó tartalmak

Színházi Világnapi üzenet – Idén Dario Fo írt

Sándor Petra

Közkívánatra visszatér Budapestre a Postmodern Jukebox

Sándor Petra

Tom Cruise aláírt a Rock of Ages filmre

admin

Évadnyitó színházi fesztivál Budapesten szombaton

admin

Love Never Dies filmvetítés (2012. május 8., Aréna Pláza)

Czibulka Stella