Hírek, beszámolók

Serbán Attila klubkoncertet adott a New Orleans-ban

Vasárnap este Serbán Attila első klubkoncertjére gyűltek össze az érdeklődök a New Orleans Music Club-ban. A műsor a Queen – I Want It All című számával indult, ami kellő alaphangulatot teremtett.

Ezt követően a művész a Madách Színházban ősszel bemutatásra kerülő Jézus Krisztus Szupersztár címadó dalát adta elő, ezzel köszöntötte a közönség soraiban helyet foglaló Feke Pált, a produkció leendő Jézusát. A koncerten elhangzott többek között a You’re Beautiful, James Morrison Save Yourself és You Make It Real című dala, vagy a Bűbájból már jól ismert Mellettem állsz (So close), de egy Stevie Wonder medley-t, vagy a Kiss from A Rose-t és a Feeling Good-ot is meghallgathatta a közönség Serbán Attila előadásában.

Az est zárásaként a This Love (Maroon 5) és a We Are A Family (Dreamgirls) hangzott el. A művész ez utóbbival – majd ráadásként az I’m Yours című dallal – köszönte meg a közönség lelkes ünneplését.

A zenekar a szakma kiválóságaiból állt össze erre az estére (Dajka Krisztián – gitár, Gyenes Béla – szaxofon, Árkosi Péter – dob, Sárik Péter – zongora, Studniczky László ’Zsatyi’ – basszusgitár, Kovács Tamás ’Tobzi’ – konga), a vokálban Nádorfi Krisztina, Csányi István és Szirtes Edina Mókus énekelt, utóbbi hegedült is.

Kapcsolódó tartalmak

A West End is elbúcsúzott Michael Jacksontól

admin

Hároméves lett a Viva la Musical!

Vincze Dániel

BEREG SZÍVE ÚJRA DOBBAN

Buchmann-Horváth Emese

Zeneszerzői díjat kapott Zöld Csaba

Buchmann-Horváth Emese

Gálaest Stephen Sondheim tiszteletére

Nagy Péter