Hírek, beszámolók

Silent Night – Serbán Attila karácsonyi koncertje a Madách Színházban

2015. december 17-én újra előzenekaros karácsonyi koncerttel várja Serbán Attila az érdeklődőket a Madách Színház nagyszínpadán.

2013. decemberében átütő sikert aratott Serbán Attila Silent Night című, élőzenekaros ünnepi koncertje a Madách Színházban. Idén a népszerű művész újra visszatér a körúti teátrumba, hogy ünnepi hangulatot varázsoljon a szívekbe olyan új hangszerelésben megszólaló karácsonyi klasszikusok segítségével, mint a Santa Claus is coming to town, az Ave Maria, a Jingle Bells vagy az All I Want for Christmas. Serbán Attilához a színpadon csatlakozik Polyák Lilla és a Halkovics Ágnes vezette Jazz And More kórus is.

“Számomra a Karácsony a legkedvesebb ünnep az évben, ami valóban a szeretetről, családról és az őszinte érzelmekről szól. Gyerekkorom igazán hideg telei, karácsonyfa díszítései, édesanyám finom ételei mind-mind kedves emlékeket idéznek. Régi nagy álmom válik valóra azzal, hogy végre a Madách Színház színpadán ajándékozhatom meg családomat, barátaimat és a hozzám oly régen kedves, és hű színházszeretőket egy igazán különleges ajándékkal: egy meghitt, de mégis vidám, zenei csemegékkel teli karácsonyi estével. Az est sztárvendége Polyák Lilla, akivel hosszú évek óta együtt dolgozunk itthon és külföldön egyaránt. A közös munkáinkban mindig a különlegességre és az egyediségre törekedtünk. Ezen az estén sem lesz másképp!” – ajánlja az ünnepi estet a nézők figyelmébe a művész.

A művészt kísérő zenekar hazánk legkiemelkedőbb zenészeiből áll, melynek tagjai:

Billentyűk – Bubenyák Zoltán
Gitár – Dajka Krisztián
Basszusgitár – Temesi Berci (zenekarvezető)
Dobok – Végh Balázs

Monitor keverés: Bácskai János „Mazsi“
Hangmérnök: Mohai György
Grafika: Szabó Dávid
Látvány: Madarász János „Madár“
Zenei rendezés: Temesi Berci – Serbán Attila
Művészeti vezető: Serbán Attila

Jegyek kaphatók az interneten a Madách Színház oldalán, a jegy.hu rendszerében, valamint a teátrum jegypénztárában.

Kapcsolódó tartalmak

Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak! Kodály körönd megálló következik.

Rechtenwald Kristóf

Portréműsor Tihanyi Ákossal az RTL Klubon

Volf Anna

Nyertesek

admin

Náray Erika távozik az Operettszínháztól

Sándor Petra

Kilencszázötvenhétszer nézte meg A nyomorultakat

Volf Anna