Hírek, beszámolók

Silent Night – Serbán Attila karácsonyi koncertje a Madách Színházban

2015. december 17-én újra előzenekaros karácsonyi koncerttel várja Serbán Attila az érdeklődőket a Madách Színház nagyszínpadán.

2013. decemberében átütő sikert aratott Serbán Attila Silent Night című, élőzenekaros ünnepi koncertje a Madách Színházban. Idén a népszerű művész újra visszatér a körúti teátrumba, hogy ünnepi hangulatot varázsoljon a szívekbe olyan új hangszerelésben megszólaló karácsonyi klasszikusok segítségével, mint a Santa Claus is coming to town, az Ave Maria, a Jingle Bells vagy az All I Want for Christmas. Serbán Attilához a színpadon csatlakozik Polyák Lilla és a Halkovics Ágnes vezette Jazz And More kórus is.

“Számomra a Karácsony a legkedvesebb ünnep az évben, ami valóban a szeretetről, családról és az őszinte érzelmekről szól. Gyerekkorom igazán hideg telei, karácsonyfa díszítései, édesanyám finom ételei mind-mind kedves emlékeket idéznek. Régi nagy álmom válik valóra azzal, hogy végre a Madách Színház színpadán ajándékozhatom meg családomat, barátaimat és a hozzám oly régen kedves, és hű színházszeretőket egy igazán különleges ajándékkal: egy meghitt, de mégis vidám, zenei csemegékkel teli karácsonyi estével. Az est sztárvendége Polyák Lilla, akivel hosszú évek óta együtt dolgozunk itthon és külföldön egyaránt. A közös munkáinkban mindig a különlegességre és az egyediségre törekedtünk. Ezen az estén sem lesz másképp!” – ajánlja az ünnepi estet a nézők figyelmébe a művész.

A művészt kísérő zenekar hazánk legkiemelkedőbb zenészeiből áll, melynek tagjai:

Billentyűk – Bubenyák Zoltán
Gitár – Dajka Krisztián
Basszusgitár – Temesi Berci (zenekarvezető)
Dobok – Végh Balázs

Monitor keverés: Bácskai János „Mazsi“
Hangmérnök: Mohai György
Grafika: Szabó Dávid
Látvány: Madarász János „Madár“
Zenei rendezés: Temesi Berci – Serbán Attila
Művészeti vezető: Serbán Attila

Jegyek kaphatók az interneten a Madách Színház oldalán, a jegy.hu rendszerében, valamint a teátrum jegypénztárában.

Kapcsolódó tartalmak

Petőfi Emléknap a Budapest Sportarénában

Sándor Petra

Rövidhírek, 2014. április

Volf Anna

„Oh, my love, my darling!" – Így született a Ghost

Vincze Dániel

Tavaszébredés – Az eredeti Wedekind-műről

Vincze Dániel

Bemutatták a Pókembert a Broadway-n (videóval)

Volf Anna