Hírek, beszámolók

Sing,Sing,Sing – Dalolás a köbön

„Aki énekelni akar, mindig talál dalt hozzá.”

Február 23.-án bemutatásra került Sopronban a SingSingSing című musical show, mely számos híres énekest és klasszikusokból, örök darabokból ismert zenéket vonultat fel. A fellépők között olyan énekeseket is hallhattunk, mint Fésűs Nelly, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Feke Pál, Füredi Nikolett.

Révén hogy ez egy musical show, nincs alaptörténete, több zenés darabból illetve musicalből már ismert zenét vonultat fel, veszi át szőröstül-bőröstül a darab hangulatát, hangnemét és a dalokat. Csodálatos koreográfia, képzett énekesek és táncosok, tökéletes megvilágítás jellemezte a produkciót. Végig jelen volt az összhang, illetve a csapat mintha egy emberként mozgott volna a színpadon. A SingSingSing musical show először Veszprémben került bemutatásra 2009-ben, azóta pedig más-más szereplőkkel és dalokkal adják elő más-más városokban. Idén Szakál Attilla rendezésében kerül a musical bemutatásra, ahol több változatos dal csendül majd fel, különböző darabokból, mint például a Grease, vagy az István, a király, de akadnak még dallamok a West Side Storyból is.

Több korcsoportot céloz meg az előadás, célja hogy minél több embert csalogassanak a színházba, akár azokat is, akik még nem is jártak teátrumban eddigi életük során, kortól és nemtől függetlenül. Csak ajánlani tudjuk minden zenekedvelőnek, hogy ha van rá lehetőségük tekintsék meg/hallgassák meg a műsort, amely nagyon változatos és hangulatos, a zene pedig rendkívül élvezetes. A színészek és énekesek remeklését valószínűleg minden alkalommal, vastapssal fogadja majd a közönség.
 

A képek megtekinthetőek a facebook oldalunkon, vagy az alábbi linken:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151253050896890.445383.216729856889&type=1

Kapcsolódó tartalmak

Koncertturnéra indulnak az Operettszínház sztárjai

admin

Stohl András és Szabó Győző a Centrál Színházban – a 2010/11-es évad tervei

admin

Több mint 300 jelentkező a Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical Énekversenyen

Utasi Nikolett

Musicalmesék

Nagy Péter

Könnyű Esti Sértés a New Orleansban

Buchmann-Horváth Emese