Hírek, beszámolók

SingSingSing: musical show a soproni színházban

Musical show-val bővül a hónap közepén a Soproni Petőfi Színház repertoárja, a SingSingSing című produkcióban ismert slágereket hallhat a közönség.

Többek között a Hairből, az Evitából, a West Side Story-ból, a Rocky Horror Picture Show-ból, az István, a királyból, a Hotel Mentholból és a Grease-ből hallhat és láthat részleteket a közönség.
“Kedvcsinálónak is szánjuk a produkciót” – mondta el Pataki András, a színház igazgatója, megemlítve: azt szeretnék elérni, hogy olyanokat is becsalogassanak ezzel a produkcióval az épületbe, akik nem rendszeres színházba járók. Ha sikeres lesz a bemutató, jövőre második résszel jelentkeznek.
Négy éve már színre vittek Veszprémben hasonló produkciót, akkor a nézők harmada új volt, s úgy tapasztalták, az így becsalogatottak 20-30 százaléka aztán más előadásokra is beült – emelte ki az igazgató, aki megjegyezte: szeretnék másfélszeresére növelni egy-két év alatt a bérletesek most hat és fél ezres táborát.
A február 23-i premier után 14 alkalommal színre kerülő előadásban mások mellett fellép Vastag Csaba és Vastag Tamás, Füredi Nikolett, Feke Pál, Szomor György, Mészáros Árpád Zsolt, Fésűs Nelly és Halas Adelaida is.
Ebben az évadban még két bemutatóval jelentkezik a soproni teátrum. Március végén Tamási Áron Ördögölő Józsiás (Kakasok az Édenben) című zenés tündérjátékát viszik színpadra. A stúdiószínházban egy hónappal később debütál a kilencvenes évek irodalmi fenegyerekének, Jevgenyij Griskovecnek a darabja Hogyan ettem kutyát? címmel.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó tartalmak

Újabb Wildhorn-bemutató

admin

Áprilisban búcsúzik az American Idiot

Nagy Péter

VÁMPÍROK BÁLJA 200. ELŐADÁS – INTERJÚ SIMON PANNÁVAL

Buchmann-Horváth Emese

Megkezdődött az évad a miskolci teátrumban

admin

Mert a zene az kell!

Rechtenwald Kristóf