Hírek, beszámolók

St Germain lemezbemutató koncert novemberben

Az Art Anzix Színház bejelentette, hogy az Acid Jazz, Drum & Bass egyik legjelentősebb zenekara, a St. German formáció 2015. november 3-án kedden este 8 órakor a Budapest Kongresszusi Központban visszatér.

Az alábbiakban a produkció sajtóanyagából idézünk.

Húsz évvel a Boulevard után, tizenöt évvel a többszoros-platina Tourist lemezt követően (mely több mint 3 millió példányban kelt el világszerte) és egy világkörüli turné után, Ludovic Navarre, alias St Germain, végre megtalálta a visszautat a stúdióba.

Az elmúlt két évtized elektronikus zenéjének elismert alakja, a “French Touch” úttörője és az intelligens, érzéki és eredeti deep house alkotója. Tökéletesen és finoman keveri az autentikus gyökereket a modern hatásokkal. Zenéje egy komplex keverék, amely tükrözi a blues, a jazz és a fekete zene iránti szeretetét, ugyanakkor a hipnotikus elektronikus hurkok harmonikusan összefonódnak az ének mintákkal.

Ki tudja elfelejteni a híres “Alabama Blues”-t vagy “Rose Rouge”-t, a világ minden részen játszott slágert… Még a Rolling Stones koncerteken is!

Ez az új névadó album egy színes és kivételes zenei utazás. Afrikai zenészek vettek reszt a felvételen, az albumon hagyományos mai hangszerek, mint a kora, a balafon vagy a n’goni , továbbá keveredik az elektromos gitár, zongora, szaxofon az elektronikus hurkokkal, olyan titkos képletet követve, amilyet csak St Germain készít.

Az első kislemez, a “Real Blues” tökéletes nyári dal, a legendás Lightnin ‘Hopkins hangja szólal meg a tüzes dobok és ütőhangszerek kíséretében. Az eredeti dalt 3D maszkkal dekorálta az Urban Art létrehozója Gregos, Párizsban és egész Európában a falakra ragasztott mosolygós és komor arcokról ismert. St Germain visszatért, és ez még csak a kezdet …

https://www.facebook.com/StGermainOfficial

https://www.youtube.com/user/StGermainOfficial

Jegyek kaphatók: A Ticketpro országos hálózatában, a Broadway jegyirodákban, valamint a Jegymester webáruházban.

Kapcsolódó tartalmak

To Dance musical New Yorkban

Sándor Petra

Múzeumok Éjszakája a Víztoronynál

Buchmann-Horváth Emese

Szegedi szabadtéri – Leváltotta az ügyvezetőt a közgyűlés

Volf Anna

Mediterrán nyári színházi játékok Balatonfüreden

Volf Anna

Almodóvar-filmből musical

admin