Hírek, beszámolók

Stars of Musical: a nagyszabású musicalshow áprilisban Budapesten

2012. április 14-én 20 órakor a Budapest Kongresszusi Központban láthatja a magyar közönség az Európa-szerte hatalmas sikerrel játszott, nemzetközi szereplőgárdát felvonultató Stars of Musical show-t.

Európa legsikeresebb musicalgálája már több mint 2 millió nézőt vonzott az öreg kontinensen. A kosztümös, táncakrobatikával fűszerezett, látványos show-ban világszerte ismert musicalek legnagyobb slágerei csendülnek majd fel. A magyar közönség számára is ismerős lehet majd Az operaház fantomja, a Macskák, a Kabaré, a Vámpírok bálja, az Elisabeth vagy a Rocky Horror Show egy-egy betétdala, de olyan – hazánkban még nem játszott – musicalekből is elhangoznak részletek, mint az Apácashow, az Oroszlánkirály, a Mamma Mia!, a Dirty Dancing, a Falco, a Tarzan vagy a We Will Rock You.

A Broadway Musical & Dance Company művészei Amerikából, Ausztráliából és Európából érkeznek Budapestre, és a legnagyobb operaházak szólistáival karöltve kalauzolják el a nézőket egy csodálatos utazásra a musicalek világába.

Kapcsolódó tartalmak

A muzsika hangja a Magyar Színházban

Czitrovszky Balázs

Tavaszébredés – Beszélgetés Kiss Tündével

Vincze Dániel

Így készült a Jézus Krisztus Szupersztár – 1. rész

Volf Anna

Serbán Attila cd-felvétele

Nagy Péter

100. előadásához érkezik a Monty Python musical

Utasi Nikolett