Hírek, beszámolók

Fejes Szandra musicalestje a Társulat művészeivel

Fejes Szandra, a Társulat fiatal művésznője most önálló esttel jelentkezik. Szandrát korábbi színpadi munkái mellett főképp A Társulat adásaiból ismerhetik a zenés színház kedvelői, hiszen a Magyar Televízióban 2007 nyarától 2008 tavaszáig futó szereposztó műsorban ő nyerte el az egyik fő karakter, a Táltosasszony megtestesítésének lehetőségét. Szandra ezek után a Társulattal három teltházas Budapest Sportarénában megrendezett előadást élt meg, majd egészen 2009 őszéig bejárták az egész országot, s több százezer nézőhöz juttatták el ismét Szörényi Levente legendás művét.

A fiatal tehetség soron következő második musicalestje – melynek címe Van-e út feléd?2010. január 29-én 19:00-kor kerül megrendezésre a Fészek Művészklubban (Budapest VII. Kertész utca 36.). Az esten olyan nagyszerű musicaldalok hangzanak majd el, mint Mária Magdolna dala a Jézus Krisztus Szupersztárból, a Nyomorultakból a Senkim már, vagy a Fame-ből Mabel fohásza. A meghívott sztárvendégek pedig nem mások, mint Szandra Társulat-béli kollégái: Feke Pál, Molnár Ágnes és Tóth Attila.

Jegyvásárlás: Tóth Veronika (veronika.t@vipmail.hu) 0630-542-7041 illetve országosan a Concert & Media jegyirodákban (www.jegyelado.hu).

Második önálló estjével kapcsolatban egy villáminterjút is olvashatnak Szandrával.

VLM: Van-e út feléd? Olvashatjuk a kérdést az önálló ested plakátján. Te hogyan képzeled el azt a saját utat, mely a nézőkhöz vezet majd el téged?
Szandra: Színészként szeretném megtalálni az utat az emberek szívéhez. Színészként, akinek eszköze az éneklés. Mindkettő nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Amióta az eszemet tudom, imádom a zenét, az éneklést, a színház varázsa pedig 15 éves koromban láncolt magához. Hál’ Istennek létezik egy olyan fogalom, hogy musicalszínész, így egyik “szerelemről” sem kell lemondanom.

VLM: Hogyan választottad ki, hogy milyen dalok kerüljenek be az est programjába?
Szandra: Mikor megszületett az ötlet, hogy csinálok egy zenés estet, elsősorban az volt a célom, hogy ezáltal a közönség jobban megismerjen. Csokorba szedtem a kedvenc dalaimat, természetesen minden nótához élmények fűzödnek, egy szerelem, egy barátság, egy csalódás… és ahelyett, hogy a bulvársajtóban teregetném ki a szennyest, ezen az estén “adom ki magamból”. Nyílván mindenki megtalálja majd azokat a helyzeteket, érzéseket, amelyeket már ő is megélt, ettől lesz szerintem igazán emberi és közvetlen ez az este.

VLM: Társulatos kollégáidat hívtad meg vendégművésznek. Ez egy egyszeri alkalom, vagy esetleg ha úgy adódna, a későbbiekben szívesen dolgoznál ismét velük?
Szandra: A pályán eltöltött 7 évem alatt rengeteg ember volt hatással rám. Sok barátság, rendkívül jó munkaviszony született ezidő alatt. Elhatároztam hát, hogy ha az a célom, hogy jobban megismerjenek a nézők, mindig bemutatok valakit, vagy valakiket, akik fontosak az életemben. Az első koncerten Keresztes Ildikót és Kalmár Gergelyt hívtam meg. Gergővel szinte együtt kezdtem el a pályát, Ildikó pedig a példaképem. A mostani estén három Társulatos kollégámat kértem fel, Feke Pált, Molnár Ágnest és Tóth Attilát. A Társulat című műsor kétségtelenül a legnagyobb élmény volt az eddigi életemben. A három említett művésszel bátran mondhatom, amellett, hogy imádok velük dolgozni, baráti viszony is kialakult. Elmondhatom ugyanezt a Társulat többi tagjáról is, egy nagy család lettünk, úgy gondolom, hogy ha lesz lehetőségem, mindenképpen szeretnék minél több társammal együtt énekelni.

Sok sikert kívánunk Szandrának!
 

Kapcsolódó tartalmak

Better Than Sex Budapesten is!

admin

Új szín a Broadway-n

admin

Zeneszerzői díjat kapott Zöld Csaba

Buchmann-Horváth Emese

Avenue Q – interjú Harangi Mária rendezővel

Kiss Brigitta

Mamma Mia! játék

admin