Hírek, beszámolók

Szép nyári nap 50. alkalommal az Operettben

220 felett, Santa Maria, Tini dal, Szép nyári nap… csak néhány az ismert Neoton dalok közül, melyek tegnap este 50. alkalommal csendültek fel a Budapesti Operettszínház színpadán.

Ezen alkalomból az előadás végén Kerényi Miklós Gábor – a színház direktora – ismét színpadra szólította a darab alkotóit. Rövid beszédében megemlítette, hogy az előadás történetének idején a zenés daraboknak az 50. előadások után minőségi díjat osztottak és nívódíjjal jutalmazták, amit ma a színház a nézőktől kap meg.

Ezután a féljubileum alkalmából összeállított plusz produkciók következtek:

A Pago, pago-t a darab főszereplői: Vágó Zsuzsi, Szabó Dávid, Vágó Betti, Szerényi László, Peller Anna és Kerényi Miklós Máté adták elő, majd a Tini dal-t hallhattuk Szulák Andrea, Náray Erika, Faragó András és Csonka András előadásában.

Csepregi Éva, a Neoton énekesnője a Nyár van és a Párizsi lány című számokkal táncoltatta meg a közönséget. Végezetül a Neoton tagok színpadra szólítása után a Holnap hajnalig csendült fel Jakab György emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Joyful megnyitó

Nagy Péter

Gershwin-est az Operettszínházban

Volf Anna

Marie Antoinette olvasópróba a Budapesti Operettszínházban

Buchmann-Horváth Emese

A Notre Dame-i toronyőr – Budapesti Operettszínház (Cseh Dávid Péter, Fekete-Kovács Veronika, Szomor György, Szerényi László, Homonnay Zsolt)

Stern Ágnes

KÖZLEMÉNY

Vincze Dániel