Hírek, beszámolók

Szívhangok jótékonysági gála

A Petőfi Musical Stúdió egykori társulati tagja, Görög Hajni javára szervez jótékonysági gálát 2015. október 17-én, melynek sztárvendégei Vágó Zsuzsi és Kékkovács Mara lesznek.

“Szívhangok” címmel kerül megrendezése a Petőfi Musical Stúdió jótékonysági gálája az Albertfalvi Közösségi Házban (1116. Budapest Gyékényes utca 45-47.) október 17-én, 19.00 órás kezdéssel. A rendezvényből befolyt összegeket a társulat egykori tagja, a súlyos betegséggel küzdő Görög Hajni részére ajánlják fel, akinek anyagi lehetőségeit mostanra felemésztették orvosi kiadásai. A kezdeményezés mellé állt, és a gálán is fellép a Budapesti Operettszínház két művésznője, Kékkovács Mara és Vágó Zsuzsi, fővédnöke pedig Farkas Krisztina, képviselő.

Az estre az előadás előtt, a helyszínen kaphatók jegyek 1000 forintos áron, valamint jelenleg egyeztetés alatt áll a jegyelővétel lehetősége, melyről a Petőfi Musical Stúdió Facebookos oldalán lehet majd értesülni. Aki nem tud részt venni a rendezvényen, de szívesen támogatná az ügyet, a 1773092-00494137 számlaszámon (számlatulajdonos: Görög Hajnalka; számlavezető: OTP Bank), illetve egy közösségi médiában történő megosztással is megteheti azt.

 

Görög Hajnival az RTL Klub Fókusz című műsorában készítettek interjút, ahol beszélt arról is, hogy a zene és az éneklés szeretete mennyi erőt ad neki.

Kapcsolódó tartalmak

Megvan a My Fair Lady és a Hair szereposztása

admin

Elhunyt a Madách Színház egykori igazgatója

admin

A tervezettnél hamarabb búcsúzik a Gypsy

admin

Legendák jegyében – kezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok

Rechtenwald Kristóf

Mintegy hetven produkció a gyulai nyári fesztiválon

Sándor Petra