Hírek, beszámolók

Szulák Andrea ünnepi koncertje az Operettszínházban

Szulák Andrea művésznő Musical is meg nem is címmel 2009. december 19-én 15.00 és 19.00-kor ünnepi koncertet ad a Budapesti Operettszínház színpadán Kero rendezésében.

Andrea – aki egyszerre énekesnő, színésznő és televíziós személyiség – így nyilatkozott a koncetről: “Megpróbálok derűt vinni az emberek életébe és minél több mosolyt csalni a mindenben megfáradt emberek szemébe.” 
A jó hangulatról gondoskodnak még Andrea kollégái: Náray Erika, Bede-Fazekas Szabolcs, Vágó Zsuzsi és Szabó Dávid. Elhangzanak részletek a Chicago, a Hegedűs a háztetőn, a Sakk, a Kánkán, a Hotel Menthol, a Funny Girl, a Szép nyári nap, a Rudolf vagy épp a Kabaré című művekből. Ezeken kívül Andrea pályájának fontosabb dalait is elénekli majd. A látványról és a kellemes hangzásról táncosok és zenekar gondoskodik.

Aki kíváncsi Andi tavaly decemberben, a Művészetek Palotájában megrendezett koncertjére, melynek vendége Feke Pál volt, az december 25-én azaz karácsony napján 20 órától a Magyar Televízió 1-es csatornáján megtekintheti.

Kapcsolódó tartalmak

Nyertesek

admin

POSZT – zenés előadások a családi színházi fesztiválon

Volf Anna

Októberben érkezik a Sakk dupla CD

Buchmann-Horváth Emese

Musical legendák gálaműsor Baján

József Kriszti

Koldusopera a Vígszínházban

Volf Anna