Hírek, beszámolók

Ma este Musical Duett koncert!

Ma este kerül sor Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra nagyszabású Musical Duett koncertjére, melyen játékunk nyertese, Bójás Szilvia is részt vehet partnerével. Szilvia azon játékosaink között volt, akik helyesen válászoltak kérdésünkre, miszerint az Aladdin című rajzfilmből való az első MD cd első dala. Gratulálunk!

A 2007-es és a 2008-as év egyértelmű sikerprojektje a magyar zenepiacon Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán két musicalalbuma. A Musical Duett 1. dupla platinalemez lett, a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének összesített eladási listáján a száz legnépszerűbb album között az első helyen végzett tavaly, amikor 40 hétig ebből a lemezből vásárolták a legtöbbet!  Ráadásul a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán Az Év Zenei Produkciója címet is elnyerte, nem is beszélve a  MAHASZ Fonogram-díjáról, amit az Év hazai szórakoztató albuma kategóriában érdemeltek ki. Aztán idén tavasszal megjelent a Musical Duett 2., amely néhány hét alatt lett aranylemez!

A sztárházaspár ma este a Papp László Sportaréna több ezer fős nézőterére vár mindenkit, aki megvásárolta lemezeiket, aki szereti őket, a musicalt, a slágereket, a zenét, s kíváncsi egy lenyűgöző koncertre.

Mert valóban, látványban nem lesz hiány! Két zenekar kíséri az énekes házaspárt: egy szimfonikus és egy rock együttes muzsikál velük. A tánckarnak az utóbbi évek legsikeresebb musical-produkcióiban, valamint eredeti Broadway- előadásokban dolgozó Tihanyi Ákos tanítja be a koreográfiát. A műsort pedig még látványosabbá teszi a kivetítőkkel, LED-rácsokkal, vizuális és mozgó elemekkel felszerelt díszlet. A show-t a Budapesti Operettszínház igazgatója, Kero® rendezi, aki az utóbbi esztendők legnézettebb sikerprodukciót állította színpadra Szinetár Dórával és Bereczki Zoltánnal.

Külön érdekessége a koncertnek, hogy Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán hosszú idő után áll először közösen színpadra, hiszen Dóra, kislánya, Zora születése óta nem lépett fel. Nem csoda, hogy várja őt és férjét is a közönség, mely 2008 egyik leglátványosabb show-jában láthatja együtt kedvenceit ma este!

 

Kapcsolódó tartalmak

A Jézus Krisztus Szupersztártól a Mágikus Misztikus utazásig és tovább… – Miklós Tiborra emlékezünk

Stern Ágnes

Közös pályázatot írt ki a Thália és a Mikroszkóp igazgatói posztjára a főváros

Volf Anna

Két zenés darab debütál a szolnoki Szigligeti Színházban

Bárány Anna

Nyilvános a szegedi Háry János szereposztása

Rechtenwald Kristóf

A Blues Brothers beveszi Sopront

Buchmann-Horváth Emese