Hírek, beszámolók

Találkozzon az Elfújta a szél sztárjaival!

A Szegedi Szabadtéri Játékok közönségtalálkozóján az Elfújta a szél musical produkció sztárjaival találkozhatnak a nézők. 

A rendező, Somogyi Szilárd, karöltve a szereplőkkel, Szabó P. Szilveszterrel, Vágó Zsuzsival, Janza Katával, Gubik Petrával, Szomor Györggyel, Veréb Tamással, Nádasi Veronikával és Bíró Eszterrel kulisszatitkokat árul el a magyarországi bemutató születéséről. Serbán Attila pedig az előadás egyik dalával kápráztatja el a beszélgetés résztvevőit. A programra a belépés ingyenes.
 
Időpont, helyszín: Július 18., 16:00, REÖK átrium
 
* * *
 
Elfújta a szél
 
Magyarországi ősbemutatóval folytatódik az évad, méghozzá a 2005-ben a szabadtérin is hatalmas sikerrel bemutatott Rómeó és Júlia szerzőjének, Gerard Presgurvic-nak legújabb musicaljével. Minden idők legsikeresebb mozijává és legnépszerűbb irodalmi alkotásává kiáltották ki nemrég az Elfújta a szél című opuszt. Scarlett O’Hara története a szerelmi szál mellett élénk képet fest az amerikai polgárháborúról valamint észak és dél harcáról is. A musicalt – melyet először 2003-ban mutattak be Párizsban, nagy sikerrel – a Budapesti Operettszínházzal közösen állítja színpadra a szegedi fesztivál. Július 26-án, 27-én, augusztus 2-án és 3-án láthatja a közönség a szenzációsnak ígérkező darabot.
 
 
forrás: Szegedi Szabadtéri Játékok
 

Kapcsolódó tartalmak

Film készül a Nyomorultakból?

admin

Az Angyalföldi Zenés Diákszínpad és Tanoda felvételije

Kiss Brigitta

A Pécsi Nemzeti Színház tizenkét bemutatót tervez az új évadban

Volf Anna

Elfújta a szél a Szegedi Szabadtéri Játékokon, 2014.

Sándor Petra

Broadway-musicalek a mozik műsorán

Volf Anna