Hírek, beszámolók

Jogi vita A Tenkes kapitánya musical körül

Egy oldalunkhoz beérkezett hivatalos közlemény szerint jogi vita alakult ki A Tenkes kapitánya című musical színpadra állítása miatt.

A Magyar Lovas Színház-Komárom tulajdonosa, Márkos Attila, és művészeti vezetője, Pintér Tibor szerződésszegés miatt beperelte a Tenkes kapitány című musical producerét, Ács Bálintot.

A producertől 2007 februárjában pénzért megrendelték a musical megírását, ő azonban az előleg felvétele után az ötletet eladta másnak. A musicalt Ács Bálint a Siklósi Önkormányzattal és a Pécsi Nemzeti Színházzal közösen állítja színpadra. Így a Tenkes kapitánya című musicalt idén nyáron nem Komáromban, hanem Siklóson mutatják be először.

Ács Bálint tehát nem teljesítette a korábban pénzért vállalt kötelezettségeit, sőt félrevezette a lovas színház vezetőit. Annak ellenére, hogy Márkos Attila a Nemzeti Lovas Őrség komáromi alegységének kiképzőparancsnoka tanította meg őt és feleségét, Brunner Márta színészt lovagolni, Pintér Tibortól pedig a lovas színészet rejtelmeit tanulhatták meg.
 

 

 

 

 

 

 

Magyar Lovas Színház-Komárom

 

Márkos Attila igazgató

 

Pintér Tibor művészeti vezető

 

Kapcsolódó tartalmak

Közönségtalálkozó és dedikálás Feke Pállal

Vincze Dániel

Serbán Attila klubkoncertet adott a New Orleans-ban

admin

Új Wicked cd az ötödik évfordulóra

admin

Elsöprő siker a veszprémi SingSingSing II. gála

admin

Spring Awakening – európai premier

admin