Hírek, beszámolók

…Tied a világ! – Illés-slágerek a Játékszínben

…Tied a világ! címmel tartanak bemutatót júniusban a Játékszínben; az idén 50 éves Illés zenekar dalaiból készülő produkciót, amelyben Szörényi Levente és Bródy János is színpadra lép, Szente Vajk rendezésében tűzik műsorra. A produkcióban többek között Feke Pál, Gubik Petra, Serbán Attila, Vastag Tamás, Nagy Sándor, Csomós Lajos, Gulyás Attila és Liszi Melinda szerepel.
Az Illés-jubileum részeként látható, húsz Illés-számból összeállított zenés darabot, sztori-gyűjteményt a Játékszínben láthatja először a közönség június 19-én, a produkció díszbemutatóját 20-án tartják. “A színpad Magyarország kedvenceivel lesz tele, fellép egy rockzenekar, Feke Pál nemcsak közreműködik énekesként, hanem ő lesz a zenei producer is” – mondta korábban egy sajtótájékoztatón Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója, a jubileumi Illés-év executive producere. Feke Pál megjegyezte: a legendás dalok eredeti hangvételét megtartják, a számokhoz tisztelettel nyúlnak.
Az Illés Zenekar minden dala sláger, minden megszólalásukat kőbe lehet vésni, minden üzenetük kordokumentum” – olvasható az előadás ismertetőjében.
Mint írják, a produkcióban az Illés-slágerek fiatal művészek előadásában hallhatók, és Szörényi Levente, Bródy János és Szörényi Szabolcs jelenléte teszi igazán egyedivé a zenés játékot, amely könnyed, kedves, szórakoztató tisztelgés az Illés Zenekar előtt

A …Tied a világ! című előadást a Játékszínben június 21-én, 22-én és 25-én is műsorra tűzik, a Békéscsabai Jókai Színházban június 27-én és 28-án, a Szarvasi Víziszínházban pedig július 25-én és 26-án (esőnap: 27, 28.) lesz látható.

 

Forrás: jatekszin.hu

Kapcsolódó tartalmak

Autizmus Világnap a Városháza parkban

Sándor Petra

Elkezdődött az évad a Pesti Magyar Színházban

Buchmann-Horváth Emese

István, a király a Királyok Városában!

admin

Puskás Peti az Avenue Q-ban

admin

Így lett világsiker A nyomorultak – 2. rész

Buchmann-Horváth Emese