Hírek, beszámolók

Új beállók az Operettszínház előadásaiban

Meglepetésekkel indul a november a Budapesti Operettszínházban: két igen sikeres darab újabb szereposztásban is látható lesz ezentúl.

2004-ben került bemutatásra a Rómeó és Júlia című musical,melyet azóta is hatalmas sikerrel játszanak az Operettszínház színpadán. Az eredeti szereplőgárdához csatlakoznak a Pesti Broadway Stúdió volt növendékei. Kocsis Dénes Rómeó, Kádár Szabolcs pedig Paris szerepében mutatkozhat be az Operett közönségének. A Színművészeti Egyetem hallgatója, Sándor Péter (akit a nézők a Lévay Musical Énekversenyről ismerhetnek) Tybaltként, a Pesti Broadway Stúdió jelenlegi növendéke, Brasch Bence pedig Mercutióként debütál a darabban november 16-án, 18-án és 29-én. Mellettük Lőrinc barát szerepében az ismert musicalszínész, Szomor György tér vissza az Operettszínházba.

A másik újítás a Szabó Magda regénye alapján készült Abigél szereposztásában történt. Eddig csak negatív karakterek megformálása fűződött Szabó P. Szilveszter nevéhez, ám október 27-én Kőnig tanár úr szerepében mutatkozott be a nagyérdemű előtt. A rendező, Somogyi Szilárd átalakított néhány jelenetet, valamint Kőnig tanár úr figuráján is változtatott, így a művész egy felújított előadáshoz csatlakozhatott. Legközelebb november 19-én és 20-án láthatjátok Szabó P. Szilvesztert Kőnig tanár úr szerepében a Thália Színház színpadán.

A Rómeó és Júlia új szereplőiről való hosszabb cikkünket itt olvashatjátok, az új beállókkal való interjúinkat pedig Ifjú Tehetségek rovatunkban.

Kapcsolódó tartalmak

Kis éji zene Kristin Scott Thomas-szal

admin

KÖZLEMÉNY

Vincze Dániel

A Pesti Magyar Színház vendégjátékával nyit a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kiss Brigitta

Találkozzon az Elfújta a szél sztárjaival!

Rechtenwald Kristóf

A mai napon 60 éves Kocsák Tibor

Sándor Petra