Hírek, beszámolók

Új dallal bővült A Játékkészítő

Megújul az akció-mesemusical: nem csak Stohl András áll be a produkcióba, mint új Játékkészítő, “Képzeld el, és megkapod!” címmel már új dalt is hallhat a közönség.

Régi és új szereplőkkel, egyedi látványtechnikával és újabb dalokkal kiegészülve kerül színre december végén A Játékkészítő című mese-musical. Az Orbán Tamás, Rakonczai Viktor szerzőpáros öt dallal bővíti az eddigi repertoárt, köztük itt hallható már az első, a Képzeld el és megkapod!, című A Játékkészítő „ars poeticájának” is tekinthető szerzeményt négy kiváló énekes, a Hajasbabát alakító Radics Gigi, immár a darab történetében is szerepet kapó Hien, és két újonnan csatlakozott „játékkészítő”, Vastag Csaba és Vastag Tamás adja elő.

Alföldit Stohl András váltja a címszerepben, a rendező Böhm György. A helyszín a budapesti Tüskecsarnok helyett ezúttal a SYMA csarnok lesz december 26-27-28-29-én.

A tavalyi előadás szereplői, így Szabó Győző, Hajdu Steve, Oroszlán Szonja, Nagy Feró, a Király testvérek, Radics Gigi és Hien mellé csatlakozik még Kamarás Iván, Vastag Csaba és öccse, Vastag Tamás valamint Csík Sándor, a Megasztár és A Nagy Duett énektanára. Az egyedi, mesés látványvilágért ezúttal Radnai Márk fiatal színházi szakember és Bordos László Zsolt, architekturális vetítéssel foglalkozó 3D-művész, a műfaj világhírű szakértője felel.

Forrás: szinhaz.hu

Kapcsolódó tartalmak

Jézusok csatája a Broadway-n

Volf Anna

A Kölyök musical cd-n!

admin

Sárkányhajózás az Operettszínház színészeivel

Tóth Barbara

Silent Night – Interjú Serbán Attilával

Buchmann-Horváth Emese

StarDust: A Musical Show – szuperprodukció a SYMA Csarnokban

Buchmann-Horváth Emese