Hírek, beszámolók

Új musicales beszélgetős est sorozat a Spinoza Színházban

Molnár Karesz televíziós újságíró szakterülete hosszú évek óta a musical. Több tévéműsor is készült már közreműködésével és egyik fő célja mindig a minőségi magyar zenés színház népszerűsítése volt. Most a rajongók kedvében próbál járni azzal, hogy hónapról hónapra egy beszélgetős esttel jelentkezik a Spinoza Színházban.

Az esteken mindig a magyar musicalvilág egy különleges tagját látja vendégül, így ketten várják a közönséget egy izgalmas, verbális utazásra. Természetesen meglepetésben sem lesz hiány, minden esten két dallal készül a vendégművész, élő zongorakísérettel. Az est fő célja azonban nem a koncerthangulat, hanem a Spinoza kamarajellegét kihasználva egy olyan beszélgetés, amelyen az adott színészt kedvelő színházba járóknak ritkán adatik meg részt venni.

Az első est vendégére néhány napon belül fény derül, természetesen erről is hírt adunk majd nektek. Emellett megígérhetjük, hogy minden hónap aktuális vendégéről a VLM olvasói értesülhetnek majd először és lehetőséget kapnak jegyet nyerni a rendezvényre. A házigazda, Molnár Karesz pedig egy élménybeszámoló cikkel kedveskedik majd nektek az ÉN KICSI BROADWAY-EM beszélgetései után.  

Kapcsolódó tartalmak

A Zsinórpadlás kísérlete a Színházak Éjszakáján

Vincze Dániel

Én és a kisöcsém fotóspróba (Simon Panna – Mészáros Árpád Zsolt)

Stern Ágnes

Vadregény – Into the Woods fotóspróba (Magyar Színház, 2014. április 22.)

Czibulka Stella

Hair a Broadway-n

admin

Keleti Éva fotóművész alkotásaiból nyílt kiállítás a szegedi Reök-palotában

Volf Anna