Hírek, beszámolók

Új musicales beszélgetős est sorozat a Spinoza Színházban

Molnár Karesz televíziós újságíró szakterülete hosszú évek óta a musical. Több tévéműsor is készült már közreműködésével és egyik fő célja mindig a minőségi magyar zenés színház népszerűsítése volt. Most a rajongók kedvében próbál járni azzal, hogy hónapról hónapra egy beszélgetős esttel jelentkezik a Spinoza Színházban.

Az esteken mindig a magyar musicalvilág egy különleges tagját látja vendégül, így ketten várják a közönséget egy izgalmas, verbális utazásra. Természetesen meglepetésben sem lesz hiány, minden esten két dallal készül a vendégművész, élő zongorakísérettel. Az est fő célja azonban nem a koncerthangulat, hanem a Spinoza kamarajellegét kihasználva egy olyan beszélgetés, amelyen az adott színészt kedvelő színházba járóknak ritkán adatik meg részt venni.

Az első est vendégére néhány napon belül fény derül, természetesen erről is hírt adunk majd nektek. Emellett megígérhetjük, hogy minden hónap aktuális vendégéről a VLM olvasói értesülhetnek majd először és lehetőséget kapnak jegyet nyerni a rendezvényre. A házigazda, Molnár Karesz pedig egy élménybeszámoló cikkel kedveskedik majd nektek az ÉN KICSI BROADWAY-EM beszélgetései után.  

Kapcsolódó tartalmak

Tovább vinném az írói vonalat

oldadmin

Újra színpadon Bécsben az Elisabeth

Buchmann-Horváth Emese

Érinthetetlenek – Interjú Andrádi Zsanettel

Buchmann-Horváth Emese

Alföldi Róbert rendezi az István, a királyt 2013-ban Szegeden

Sándor Petra

Magyar Vámpír Oberhausenben

oldadmin