Hírek, beszámolók

Új színház nyit Budapesten

Ősztől vadonatúj színház nyitja meg kapuit a Pólus Moziban. Premierként július 14-én lesz az I. Színháznyitó Fesztivállal egybekötött családi nap.

A Pólus Mozi 2 terme professzionális színpad-, fény- és hangtechnikát kapott, így születhetett meg a Pólus Film-Színház, amely ősztől gyermek- és felnőttelőadásokkal, sőt, teljes bérletsorozatokkal is várja a nagyközönséget. A színház társulatának alapvető célja a nézők igényes szórakoztatása.

A Pólus Film-Színház július 14-én családi nappal egybekötött Színháznyitó Fesztivált tart a Pólus Center parkolójában, ahol bárki bepillanthat a készülő előadások kulisszatitkaiba és személyesen is találkozhat a társulat művészeivel. Az I. Színháznyitó Fesztivál és Családi Nap izgalmas gyermekprogramokkal indul és pörgős utcabállal zárul. Koncertek, musicalshow, operettműsor, sportbemutatók, nyereményjátékok, gyermekelőadások és kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket, Fenyő Miklós és Bergendy István is színpadra lép.

A nagyszínpadon délelőtt 11-től interaktív gyermekműsorok, rajzfilmdalok, és a Nefelejcs Bábszínház várja a kicsiket, akik ezen a napon Süsüvel, a sárkánnyal is találkozhatnak Bergendy István jóvoltából. Lesz rajzverseny, lufihajtogatás, és arcfestés, a jótékonysági játékgyűjtő sátorban pedig a gyerekek megválhatnak feleslegessé vált játékaiktól, melyeket a szervezők összegyűjtenek és a kerület önkormányzati óvodáinak ajánlanak fel.A felnőtteket könnyűzenei koncertek, fergeteges musical show és operett műsor, továbbá utcabál várja. A rendezvényen fellép Fenyő Miklós, Fehér Adrienn, Jónás Andrea, Katz Petra, Zöld Csaba és zenekara, MC Kali, a 21 GRAMM zenekar, a GNM Színitanoda növendékei, a Roll Skate Boogie, és a Pólus Film-Színház társulatának tagjai.

A rendezvény további különlegessége, hogy a nagyszínpadon a műsorok jeltolmácsolás mellett zajlanak majd. Az infokommunikációs akadálymentesítés a Hallássérültek Kultúrájáért Alapítványnak köszönhetően jöhet létre. A Pólus Film-Színház művészeti vezetője, Háda János és az alapítvány több éve jó kapcsolatban állnak egymással, és a színház működésének fontos szempontja, hogy a műsoraik – így ez a rendezvény is – az infokommunikációs akadálymentesítésnek köszönhetően mindenki számára élvezhetővé váljanak.
A rendezvényre a belépés ingyenes.

Kapcsolódó tartalmak

A nadrág (Karinthy Színház)

Czitrovszky Balázs

Bemutatták A Muzsika Hangját

admin

Musicalek előkészületben

admin

Tony-jelöltek: IN THE HEIGHTS

admin

Ismét Szigetváron a Zrínyi 1566 című rockmusical

Volf Anna