Hírek, beszámolók

Újra vizsgálják Natalie Wood halálának körülményeit

Gyilkossági nyomozók kezdtek új vizsgálatot a harminc évvel ezelőtt vízbe fulladt Natalie Wood halálának ügyében, mivel eddig nem ismert információkhoz jutottak a hatóságok. Los Angeles megye seriffjének hivatala csütörtökön hozta nyilvánosságra, hogy ismét nyomoznak az 1981. november 29-én, egy átmulatott éjszaka után a Santa Catalina szigetnél vízbe fulladt sztár ügyében, amit annak idején véletlen halálesetként könyveltek el.

A háromszoros Oscar-díjjelölt színésznő, a West Side Story, a Haragban a világgal és más hollywoodi filmek sztárja, 43 éves korában hunyt el. A nyomozás annak idején kiderítette, hogy Wood aznap éjjel férjével, Robert Wagnerrel és Christopher Walken színésszel egy parti után a házaspár jachtján folytatta a mulatozást. Wood holttestét később a tengerben találták meg, ám arra sohasem derült fény, hogyan és miért esett a vízbe.
A seriff bejelentése szerint a hajó kapitánya szolgált új adatokkal a halál körülményeiről. “Natalie Wood férje, Robert Wagner tehet róla, hogy a színésznő vízbe fulladt 1981-ben” – jelentette ki pénteken az NBC televízióban Dennis Davern, annak a jachtnak a kapitánya volt, amelyről a filmsztár annak idején az óceán vizébe zuhant. A család nevében Wagner ügynöke támogatásáról biztosította a vizsgálatot, és reményét fejezte ki, hogy az új információ megbírható forrásból származik és nemcsak egy kísérlet a közelgő 30. évforduló kiaknázására.

forrás: hvg

Kapcsolódó tartalmak

A zene világnapja – I Could Have Danced All Night

admin

Szabadtéri színház, Fesztiválkatlan nyílik Tokajban

Volf Anna

Tollasbál a Fészekben

Buchmann-Horváth Emese

Mamma Mia!

Rechtenwald Kristóf

„NEM CSAK A HÚSZÉVESEKÉ A VILÁG” – Koncert Szenes Iván emlékére

Buchmann-Horváth Emese