Hírek, beszámolók

Vámpírlakosztályok a Soho Hotelben

Vámpírok bálja soron következő, 128. előadásával 2010. január 2-án harmadik téli szériáját kezdi a Pesti Magyar Színház épületében. A sokak által már nyár óta várva várt téli báli szezonra óriási az érdeklődés. Izgalmas meglepetéssel kedveskedik a PS Produkció a budapesti Vámpírok bálja szép számú hazai és külföldi rajongótáborának.
 
A PS Produkció kezdeményezésére, a Soho Boutique Hotel és a Kare Budapest együttműködésének eredményeként 2009. december 7-én megnyílik a vendégek előtt a Vámpírok bálja két főszereplőjének dedikált exkluzív vámpírlakosztály, a Krolock és a Herbert Suite. A “vámpír” suite-ek létrejöttének ötlete a kultúra, a lakberendezés és az idegenforgalom egyedülálló együttműködésének eredménye. A lakosztályok a szállodai szolgáltatások minden elemét tartalmazzák, azonban a Soho eddig meglévő szobáinak modern berendezésétől eltérően sokkal inkább a vámpír elegancia jegyeit képviselik.

A vámpírlakosztályok ünnepélyes megnyitójára a Vámpírok bálja regisztrált rajongói körében december 7-én, 14:00 órakor kerül sor. Az eseményre meghívást kapnak a sajtó munkatársai, és természetesen jelen lesznek a produkció főszereplői, valamint a lakosztályok névadói, a Krolock grófot mesterien megformáló Egyházi Géza, és történetbeli fia Herbert, azaz Pirgel Dávid is. Természetesen mi is ott leszünk és hamarosan képekkel jelentkezünk az eseményről!

Kapcsolódó tartalmak

Kenny Ortega rendezi az In The Heights filmet

admin

Popénekes musical-főszerepben

admin

Jótékonysági napot tartanak szombaton a Magyar Színházban

Volf Anna

Joseph McGinty Nichol rendezi a Spring Awakening filmet

admin

Elisabeth – Berlin

Nagy Péter