Hírek, beszámolók

Vámpírlakosztályok a Soho Hotelben

Vámpírok bálja soron következő, 128. előadásával 2010. január 2-án harmadik téli szériáját kezdi a Pesti Magyar Színház épületében. A sokak által már nyár óta várva várt téli báli szezonra óriási az érdeklődés. Izgalmas meglepetéssel kedveskedik a PS Produkció a budapesti Vámpírok bálja szép számú hazai és külföldi rajongótáborának.
 
A PS Produkció kezdeményezésére, a Soho Boutique Hotel és a Kare Budapest együttműködésének eredményeként 2009. december 7-én megnyílik a vendégek előtt a Vámpírok bálja két főszereplőjének dedikált exkluzív vámpírlakosztály, a Krolock és a Herbert Suite. A “vámpír” suite-ek létrejöttének ötlete a kultúra, a lakberendezés és az idegenforgalom egyedülálló együttműködésének eredménye. A lakosztályok a szállodai szolgáltatások minden elemét tartalmazzák, azonban a Soho eddig meglévő szobáinak modern berendezésétől eltérően sokkal inkább a vámpír elegancia jegyeit képviselik.

A vámpírlakosztályok ünnepélyes megnyitójára a Vámpírok bálja regisztrált rajongói körében december 7-én, 14:00 órakor kerül sor. Az eseményre meghívást kapnak a sajtó munkatársai, és természetesen jelen lesznek a produkció főszereplői, valamint a lakosztályok névadói, a Krolock grófot mesterien megformáló Egyházi Géza, és történetbeli fia Herbert, azaz Pirgel Dávid is. Természetesen mi is ott leszünk és hamarosan képekkel jelentkezünk az eseményről!

Kapcsolódó tartalmak

Rekordszámú Tony-jelölést gyűjtött a Hamilton

Volf Anna

Fantom 25 premier

Vincze Dániel

Vígmajális – zenés tavaszköszöntés a Vígszínház művészeivel

Buchmann-Horváth Emese

József extra – május 24.

Nagy Péter

Villáminterjúk az Elfújta a szél szereplőivel

Buchmann-Horváth Emese