Hírek, beszámolók

Vámpírok bálja Facebook találkozó

Augusztus 25-től újra beköltöznek vámpírjaink a Pesti Magyar Színházba. A Vámpírok bálja újabb kedvezményes jegyvásárlással ajándékozza meg hűséges rajongóit.

A produkció büszke rá, hogy a budapesti Vámpírok bálja előadás nagyszámú rajongótáborral dicsekedhet. A musical bemutatója óta sorra születtek barátságok nézőik között. A jelenség egyedülálló és örömteli egy színházi produkció vonatkozásában. A szereplők és valamennyi közreműködő számára a mai napig feldolgozhatatlanul rendkívüli élmény az előadások alatt folyamatosan vibráló és kirobbanó nézői szeretet.

Augusztus 28-án vasárnap a Facebook és az IWIW Vámpírok bálja csoportok regisztrált tagjai 10% kedvezménnyel válthatják meg belépőjegyeiket az aznapi előadásra. Ezen az estén élőben, személyesen is megismerhetik egymást. Más meglepetéssel is készülnek azok számára, akik elmennek augusztus 28-án a Vámpírok báljára. Az előadás szünetében és végén először, csak a jelenlévők számára megnyitják az évbúcsúztató szilveszteri délutáni és esti Vámpírok bálja előadások belépőjegyeit …hiszen az őszi kényszerpihenő után, szilveszterkor ismét visszatérnek a Magyar Színházba a budapesti örökéletű vámpírok!

Augusztus 28-ra – kedvezményes jegyeket – a Pesti Magyar Színház jegypénztárában, VII. Hevesi Sándor tér 4. szám alatt, vagy a Vámpírok direkt telefonszámán: 0630/647-4422, továbbá a fanclub@vampirokbalja.hu címen igényelhetnek a két közösségi portál Vámpírok bálja csoportjában regisztrált klubtagok. A szilveszteri előadások megmaradt jegyeit a nagyközönség számára szeptember 2-tól értékesítik a Budapesti Kamaraszínház és a Játékszín szervezési irodájában, valamint országszerte az ismert jegyárusító helyeken.

Találkozzunk a Vámpírok bálján, augusztus 28-án vasárnap a Facebook találkozón!

Kapcsolódó tartalmak

Új lehetőségek előtt – Interjú Radnay Csillával

Rechtenwald Kristóf

Ördöglakat fotóspróba

Nagy Péter

Koreográfusi díjat kapott Duda Éva

admin

Negyven év után újra Porgy és Bess a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadán

Volf Anna

Fantom 25 Premier – Interjú Kocsis Tiborral

Nagy Péter