Hírek, beszámolók

Vámpírok bálja közönségtalálkozó

A Budapesti Fesztiválközpont kiemelt partnere, a PS Produkció szervezésében 2012. június 14-én délután 14 órától dedikálással egybekötött megnyitót és közönségtalálkozót tart a Liszt Ferenc téri irodában, amely alkalommal a Vámpírok bálja musical népszerű főszereplőivel találkozhatnak az érdeklődők.

Az Fesztiválközpont a közönség kényelmének érdekében bővíti szolgáltatási körét, és a saját szervezésű fesztiválok – Budapesti Tavaszi Fesztivál és Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál – belépői mellett, a legnépszerűbb magyarországi kulturális programokra is árusít jegyeket. Idén nyártól az érdeklődők a Liszt Ferenc téri irodában a Vámpírok bálja című musicalre, a Veszprémi Nyári Fesztivál, a Budapesti Nyári Fesztivál előadásaira, a Sziget Fesztiválra, az Ördögkatlan Fesztiválra és számos színházi és koncerteseményre is vásárolhatnak jegyet.
Akik a közönségtalálkozó ideje alatt a helyszínen jegyet váltanak a Vámpírok bálja szeptemberi előadásaira, sorsoláson vesznek részt és értékes ajándékokat nyerhetnek.
A közönségtalálkozó részleteiről és a nyereményekről bővebben a Vámpírok bálja Facebook oldalán olvashatnak: https://www.facebook.com/vampirokbalja

forrás: festivalcity.hu

Kapcsolódó tartalmak

Vámpírok Bálja – Interjú György Zsófi sminkmesterrel

Vincze Dániel

Kiss Csaba a Miskolci Nemzeti Színház új ügyvezetője

Volf Anna

Elfújta a szél próba – Nádasi Veronika

Liga Mihály

Búcsúzik a Macskafogó és a Mi jöhet még?!

admin

Budapesti Nyári Fesztivál – sajtótájékoztató

Volf Anna