Hírek, beszámolók

Vámpírok bálja közönségtalálkozó

A Budapesti Fesztiválközpont kiemelt partnere, a PS Produkció szervezésében 2012. június 14-én délután 14 órától dedikálással egybekötött megnyitót és közönségtalálkozót tart a Liszt Ferenc téri irodában, amely alkalommal a Vámpírok bálja musical népszerű főszereplőivel találkozhatnak az érdeklődők.

Az Fesztiválközpont a közönség kényelmének érdekében bővíti szolgáltatási körét, és a saját szervezésű fesztiválok – Budapesti Tavaszi Fesztivál és Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál – belépői mellett, a legnépszerűbb magyarországi kulturális programokra is árusít jegyeket. Idén nyártól az érdeklődők a Liszt Ferenc téri irodában a Vámpírok bálja című musicalre, a Veszprémi Nyári Fesztivál, a Budapesti Nyári Fesztivál előadásaira, a Sziget Fesztiválra, az Ördögkatlan Fesztiválra és számos színházi és koncerteseményre is vásárolhatnak jegyet.
Akik a közönségtalálkozó ideje alatt a helyszínen jegyet váltanak a Vámpírok bálja szeptemberi előadásaira, sorsoláson vesznek részt és értékes ajándékokat nyerhetnek.
A közönségtalálkozó részleteiről és a nyereményekről bővebben a Vámpírok bálja Facebook oldalán olvashatnak: https://www.facebook.com/vampirokbalja

forrás: festivalcity.hu

Kapcsolódó tartalmak

Meghallgatta Eszenyi Enikőt a szakmai bizottság

Volf Anna

A Vörös Pimpernel születése

Vincze Dániel

A Cabaret lett a legjobb zenés előadás a kritikusok szerint

Volf Anna

Rudolf: Megkezdődtek a próbák Bécsben

admin

Új musicales beszélgetős est sorozat a Spinoza Színházban

Vincze Dániel