Hírek, beszámolók

Indul a vámpírtánc!

Elkezdődtek a Vámpírok bálja második nyári szériájának próbái, a nemzetközi kreatív team tagjai folyamatosan érkeznek, hogy a próbafolyamat után ismét a megszokott, magas színvonalú előadással kezdhesse a produkció a 2008-as nyarat.

A Vámpírok bálja előadásai június 7-től július 6.-ig, majd augusztus 21-től 31-ig biztosítanak maradandó élményt és tartalmas kikapcsolódást a közönség számára.

Két tehetséges főszereplő is debütál a Vámpírok bálja produkcióban Krolck grófként Merán Bálint, Alfredként a 19 éves Mihálka György.

A Megatánc című televíziós műsorban ismertté vált szólisták száma tovább bővül Barczi Lászlóval és Túri Lajossal, rajtuk kívül Nagy Tibor erősíti a tánckart.

A nyári előadások iránt óriási az érdeklődés, több rangos külföldi médium újságírói akkreditálták magukat a budapesti Vámpírok bálja előadásának megtekintésére.

A nyári széria premierje június 7-én este 19:30-kor kezdődik. Az előadásra több külföldi illusztris vendég érkezik, többek között Michael Reed, a darab vokál- és hangbetéteinek hangszerelője. A társulat a bemutató előadás után vámpír jelmezben egyenesen a Nemzeti Színházba indul, hogy a Magyar Televízió által sugárzott Örökös Tagság Gála fináléjaként előadjon két népszerű részletet a Vámpírok bálja produkcióból. 

A nagysikerű Vámpírok bálja dupla CD nyáron is megvásárolható az előadások ideje alatt a Magyar Színház Vámpír-shopjában.

Kapcsolódó tartalmak

Grammy-jelöltek 2012

Volf Anna

Törőcsik Franciska a Halálos tavaszban

Buchmann-Horváth Emese

Fantom 25 Premier – Interjú Vásáry Andréval

Nagy Péter

Nem sikerült színházigazgatót választani Pécsen

admin

Rendhagyó Trója sajtótájékoztató a komáromi Igmándi-erődben

admin