Hírek, beszámolók

Vidéki musicalévad

Az idei évad egyik legnagyobb szenzációja A Vörös Pimpernel című Wildhorn-musical lehet, melynek ősbemutatóját az elmúlt héten tarották Szolnokon, s a jelekből ítélve hosszú ideig lesz műsoron.

Szintén világhírű darabok premierjére készül a Győri Nemzeti Színház, ahol a nemrég bemutatott Őrült nők ketrece mellett Webber Evitáját tekinthetik meg a nézők október közepétől.

A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház Dan Goggin Apácák című produkciója mellett a filmvásznon is nagy sikert aratott Chicagót viszi színre, akárcsak az egri Gárdonyi Géza Színház, ahol az évad másik nagy szenzációjának a Padlás ígérkezik.

A Miskolci Nemzeti Színház és a Soproni Petőfi Színház egyaránt Richard Rodgers és Oscar Hammerstein klasszikusát, A muzsika hangját állítja színpadra.

A Pécsi Nemzeti Színház A kölyök című sikerdarabbal nyitja az évet, a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház pedig Szörényi és Bródy Kőműves Kelemenjét eleveníti fel újra.

A Kecskeméti Katona József Színház a decemberi Hello, Dolly! és a tavaszi Padlás bemutatók mellett a Hajmeresztő című musicalt tűzi műsorára, akárcsak a Csiky Gergely Színház Kaposváron.

Kapcsolódó tartalmak

Macskadémon az Operettszínházban

Sándor Petra

Két győztes a II. Madách Musical Pályázaton

Volf Anna

Aranypálca 2012 – Kálmán Imre nemzetközi operett-musical karmesterverseny – 2. elődöntő

Czitrovszky Balázs

Kreatív kapcsolatok premier- Kálmán Imre Teátrum

Buchmann-Horváth Emese

Ismét itt A Tenkes kapitánya

admin