Hírek, beszámolók

Vígmajális a Vígszínházban

Május elsején a 116 éves Vígszínházat ünnepli a társulat: délután három órától Eszenyi Enikő igazgató ismerteti a jövő évad terveit, a teátrum művészeinek körében, akik zenés műsorral várják a közönséget a színház előtt.

Mint már hagyománnyá vált, ezen a napon a társulat tagjai dalokkal és versekkel kedveskednek nézőinknek a színház előtt, az igazgató pedig a 2012/2013-as évad bemutatóiról tájékoztatja a közönséget – olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében. Mint írják, ezután májusfát állítanak, így köszöntik az új évad műsorát és a tavaszt. A színház születésnapja alkalmából “szeretnénk megköszönni azt a rengeteg szeretetet, támogatást, amit a közönségtől kaptunk és kapunk estéről estére” – áll a közleményben.

A műsorban Bata Éva, Börcsök Enikő, Eszenyi Enikő, Halász Judit, Hegyi Barbara, Herczeg Adrienn, Hullan Zsuzsa, Igó Éva, Járó Zsuzsanna, Kútvölgyi Erzsébet, Majsai-Nyilas Tünde, Pápai Erika, Péter Kata, Venczel Vera, Borbiczki Ferenc, Csőre Gábor, Dengyel Iván, Fesztbaum Béla, Géczi Zoltán, Gyuriska János, Harkányi Endre, Hegedűs D. Géza, Józan László, Karácsonyi Zoltán, Kerekes József, Kern András, Lengyel Tamás, Lukács Sándor, Mészáros Máté, Molnár Áron, Pindroch Csaba, Presser Gábor, Rétfalvi Tamás, Tahi Tóth László, Telekes Péter, Vallai Péter és Varju Kálmán lép fel.

A délután folyamán kedvezményesen vásárolhatják meg a nézők a következő évadra szóló bérleteket, amelyeket kérésükre a Vígszínház művészei a helyszínen dedikálnak.
Rossz idő esetén a programot a színházban tartják meg. 

forrás: MTI

Kapcsolódó tartalmak

A Jézus Krisztus Szupersztártól a Mágikus Misztikus utazásig és tovább… – Miklós Tiborra emlékezünk

Stern Ágnes

Így készült az Operaház Fantomja – 6. rész

admin

Díjakat adtak át a Magyar Operett Napja alkalmából

Utasi Nikolett

Elhunyt Iglódi István

admin

Megvan a Sweet Charity szereposztása

admin