Hírek, beszámolók

Visszatér az Aida Szegedre

Évek óta játsszák hazánkban is töretlen sikerrel Elton John és Tim Rice méltán népszerű és közkedvelt musicaljét, az Aidát. Az egyiptomi fáraó fogságába esett núbiai királynőről szóló művet a tavalyi évben országos turnéra vitték, melynek állomásai között Szeged is szerepelt. Az akkori sikerre és pozitív visszhangra való tekintettel, engedve a közönség óhajának, a Szuntus Produkciós Iroda úgy döntött, egyetlen előadás erejéig visszatér szuperprodukciójával a dél-alföldi megyeszékhelyre.
Az eseménynek, ahogy 2010 őszén, ezúttal is a Szegedi Városi Sportcsarnok ad otthont, melyet egyébként 2011. december 30-ára időzítettek, a főbb szerepekben pedig Oláh Ibolya, Szerényi László és Xantus Barbara lép színpadra.
A jegyértékesítés már megkezdődött a Fesztivál Jegyirodában 4500, 4000 illetve 3500 Ft-os helyáron, a szervezők azonban egy jelentős akcióval kötötték össze a vásárlást. Aki belépőt vált a Szegedi Szabadtéri Játékok 2012-es idényére, jelentős kedvezményben részesülhet. Szólójegy esetén 25%, míg két előadásra érvényes bérletkonstrukcióra 50% engedmény jár. Aki pedig egész évados bérletet vásárol, annak ajándékba jár az Aida belépő.

forrás: szegediszabadteri.hu
 

Kapcsolódó tartalmak

12 bemutató a Békéscsabai Jókai Színház új évadában

Buchmann-Horváth Emese

Abigél a Vörösmarty Színházban

halasi.vivien

Az Isten pénze Baján

Vincze Dániel

A Madách Színház jótékonyságra szólít fel

admin

Shakespeare jegyében Miskolcon

Sándor Petra