Hírek, beszámolók

Megküzdött a rákkal Andrew Lloyd Webber

Ahogy arról mi is hírt adtunk, október végén prosztatarákot diagnosztizáltak a neves zeneszerzőnél. A sikeres kezeléseknek hála Webber a tervezett időpontban, január elején ismét munkába állhatott. 

A figyelmes olvasó a 2010-es Webber-projektekről is tájékozódhat az írásból. Legtöbbször természetesen a márciusban bemutatásra kerülő Love Never Dies című musicalt említi a szerző. Beszámol a stúdiófelvételekről, az album utómunkálatairól, de a rendkívül látványosnak ígérkező produkció egyik trükkjéről (test nélküli sétáló lábak) is lerántja a leplet.
Röviden szóba kerül Webber újabb BBC-s casting-műsora (The Wizard of Oz) és a Shrek esetleges londoni premiere is. (Webber mint színháztulajdonos érintett az ügyben.)
Egy olyan terv is hivatalos megerősítést nyert a cikkben, mely eddig nem tűnt komoly elképzelésnek: elkészülhet a Jézus Krisztus Szupersztár film remake-je. A zeneszerző Tim Rice szövegíróval és Baz Luhrmann rendezővel beszélgetett erről még kórházba kerülése előtt.

Kapcsolódó tartalmak

Özvegyek

Buchmann-Horváth Emese

Neil Patrick Harris is a Glee-ben?

admin

Ördögölő Józsiás – Budapesti Operettszínház, 2013.03.27. (Kerényi/Szerényi, Vágó, MÁZS, Nádasi, Földes, Bálint, Kékkovács, Peller A., Peller K.)

Buchmann-Horváth Emese

Mamma Mia! olvasópróba a Madách Színházban (2014.05.05.)

Buchmann-Horváth Emese

12 bemutató a Békéscsabai Jókai Színház új évadában

Buchmann-Horváth Emese