Hírek, beszámolók Rendezvények

Zenés beszélgetés Pásztor Ádámmal

A 10. KulTúra zenés beszélgetés vendége Pásztor Ádám és Tótka Sándor kétszeres világ és háromszoros Európa-bajnok, Olimpiai 4. helyezett kajakozó lesz.

Mi a közös pont egy színművészben és egy élsportolóban? Ezt a kérdést járja körbe a rendezvény 2017. október 21-én szombaton délután 15 órai kezdéssel a Benczúr Ház dísztermében a két tehetséges, fiatal vendég főszereplésével.

Kicsi gyermekként mindketten álmodtak egy világot maguknak és már egészen korán, komoly munkával elindultak céljaik megvalósítása felé. Pásztor Ádám már az általános iskolai évei alatt diák színjátszó körbe járt, majd hangképzéssel is elkezdett foglalkozni. Jelenleg többek között a Pesti Magyar Színházban, a Madách Színházban, a Pinceszínházban, valamint a PS Produkció Vámpírok bálja című darabjában találkozhat vele a közönség. Nyáron az Arany János évforduló kapcsán bemutatott Vörös Rébék musical ballada főszerepét játszhatta el.

Tótka Sándor a Hármas-Körös ölelésében nőtt fel, így a vízi sportok művelése adta magát, ráadásul a magyar kajak-kenu sport az elmúlt évtizedekben világszinten is a csúcsra jutott, így egyre több fiatal csatlakozott a vízi sportokkal foglalkozók táborához. Egy békés megyei kisvárosból került a világversenyek dobogójára, ifjúsági olimpiai bajnok és a 2016-os nyári olimpián előkelő 4. helyezést ért el K2 200 méteres kategóriában.

Milyen képességekkel kell rendelkezni, hogy egy sportoló az élvonalba kerülhessen, a versenyek csúcsaként Olimpiai bajnok legyen? Egy főszerep elérése és napi szinten emlékezetes alakítás nyújtása a színpadon felér egy-egy versennyel? Ezekről és hasonló témákról faggatja a műsorvezető a fiatal tehetségeket, a műsorban természetesen Pásztor Ádám bemutatja énektehetségét is.

Jegyek válthatók a Ticketportal oldalán vagy a knskult@gmail.com és a 06/204410 908 elérhetőségeken 2800 Ft/fő áron.

Kapcsolódó tartalmak

A bábjátékos a Nemzeti Színházban vendégszerepel

Buchmann-Horváth Emese

Plázába viszi a West side story-t a Szegedi Nemzeti Színház

Krista Adrienn

Szeptember 25-ig fogadják a jelentkezéseket a Lehár Ferenc Énekversenyre

Buchmann-Horváth Emese

Neil Patrick Harris is a Glee-ben?

admin

Koldusopera – sajtótájékoztató

oldadmin