Hírek, beszámolók

Zenés beszélgetés Posta Victorral

A májusban induló KNS KulTúra zenés beszélgetés sorozat vendégei a színházi, kulturális élet színes egyéniségei. Az első est vendége Posta Victor lesz.

A május 17-i KulTúra est beszélgető partnerei Posta Victor színművész és zongoraművész, Zezula Tibor zongoratanár, zeneszerző, művészeti iskolaigazgató, valamint tanítványai lesznek. Posta Victor mesél a születésnapi koncert kulisszatitkairól, a dalok átdolgozásának folyamatáról, és természetesen nem maradhat el, hogy elő is adjon néhány dalt a Benczúr díszterem csodás zongoráján.

Zezula Tibor és tanítványai Vers Évszakok című lemezük néhány dalával szórakoztatják majd a közönséget. Mindkét vendég foglalkozik zenei rendezéssel, így ez is terítékre kerül az est folyamán. Az est édesebbé tételéről a Szamos Marcipán Kft. gondoskodik, akik szintén elkötelezett hívei a kultúra támogatásának. Cziffra György magyar származású zongoraművész hagyatékát ápolva megkóstolhatjuk a Cziffra szelet nevű nemrégiben bevezetett süteményüket.

A két órás, sok-sok zenével fűszerezett beszélgetésre a jegyek 2800 Ft/ db áron vásárolhatók előzetes megrendelés alapján a knskult@gmail.com vagy a 06/20 4410 908 elérhetőségen. Az esthez vacsorajegy váltható, melyről bővebb tájékoztatás a rendezvény oldalán található.

Játékunkban páros belépőt nyerhetsz a május 17-i estre. Tovább a játékhoz.

Kapcsolódó tartalmak

A szabadkai Amadeus volt a legjobb előadás a Városmajori Színházi Szemlén

Buchmann-Horváth Emese

Miss Saigon – második, harmadik szereposztás (Budapesti Operettszínház)

Schmidt Barbara

Jubileumi videóválogatás

Vincze Dániel

Spring Awakening – európai premier

admin

Koppány, a lázadó: Stohl András

Rechtenwald Kristóf