Hírek, beszámolók

Zenés előadások a kisvárdai Várszínházi Estéken

Hét előadás szerepel a kisvárdai Várszínházi Esték nyári programjában, amely július 6-án a nyíregyházi Mandala Dalszínház Romhányi József–Kimpián Aurél Hamupipőke című darabjával kezdődik a felső-szabolcsi kisvárosban lévő Művészetek Házában.

Július 12-én a Várszínpadon Vajda Katalin Anconai szerelmesek című darabját mutatja be a Turay Ida Színház társulata, majd július 20-án Harmath Imre–Lénárt László Pán Péter mesemusicalét adja elő a budapesti Fogi Színház – tették közzé a www.kisvarda.szinhaz.hu oldalon pénteken.
Egy héttel később a Budapesti Bulvárszínház lép a Várszínpad pódiumára az Egy csók és más semmi című zenés vígjátékkal. Augusztus 3-án Csepreghy Ferenc darabját, A piros bugyellárist láthatja a közönség a budapesti Körúti Színház előadásában, majd egy “hazai” előadás, a Made in Hungária következik a műsoron a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Házának saját produkciójában.
A programsorozat – a nyári szünetet követően – szeptember 28-án folytatódik, ekkor a Művészetek Házában Móricz Zsigmond Légy jó mindhalálig című darabját mutatja be a Mandala Dalszínház.

forrás: MTI

Kapcsolódó tartalmak

Ismét a Broadway-n a Hair

admin

Musical Hangja Énekverseny –harmadszorra is

Rechtenwald Kristóf

Hallelujjah a West Enden!

admin

Abigél 250. előadás – Operettszínház

Sándor Petra

Tavaszébredés – Beszélgetés Angler Balázzsal

Vincze Dániel