Hírek, beszámolók

Zenés filmben kapott szerepet Sarah Jessica Parker

Énekesnőt játszik és dalra is fakad következő filmjében Sarah Jessica Parker amerikai filmcsillag – írta a BBC News.

Az egyelőre cím nélküli dráma főszereplője egy Vivienne nevű New York-i énekesnő, akinél súlyos betegséget állapítanak meg. A The Hollywood Reporter értesülése szerint a forgatókönyvet Laura Eason jegyzi, aki a Kártyavár (House of Cards) tévésorozatot is írta. A rendező a francia Fabien Constant lesz, a forgatás télen kezdődik New Yorkban. Constant számos divat- és popkulturális témájú dokumentumfilmet készített, egyik legismertebb műve a Mademoiselle C, mely Carine Roitfeld volt Vogue-főszerkesztő és stílusikon életéről és munkájáról szól.

A színésznő nemcsak a főszerepet játssza a készülő drámában, de közreműködött a forgatókönyv készítésében és producerként is segíti a rendezőt. Parker legutóbb a Minden út Rómába vezet című romantikus komédiában szerepelt, tévében a HBO Divorce című sorozatában látható októbertől.

Sarah Jessica Parker nem énekes szerepeiről lett híres, bár tizenévesen fellépett az Annie című musicalben.

A színésznő pályáját St. Louisban egy Muzsika hangja elődásban kezdte gyerekszereplőként, 1979 márciusától pedig az Annie című musicalben alakította a címszerepet egy éven keresztül. Később olyan musicalekben játszott az off-Broadwayn és a Broadwayn, mint a Once Upon a Mattress vagy a How to Succeed in Business Without Really Trying.

forrás: MTI / VLM

Kapcsolódó tartalmak

Thriller a Broadway-n?

admin

Szabó Dávid 30 In 10 – Jubileumi örömzenélés

Buchmann-Horváth Emese

Sakk próba a Magyar Színházban

Nagy Péter

Jézus Krisztus Szupersztár – Dolhai Attila (Szolnoki Szigligeti Színház)

Schmidt Barbara

Arany Kotta díjátadás az Operettszínház színpadán

Buchmann-Horváth Emese